BAAS programma

Word baas over jouw gewicht en gezondheid

Weer lekker in je vel in 100 dagen.

Duurzaam

Geen tijdelijk diëten of oplossingen, maar een duurzame leefstijlverandering vormt de basis voor resultaat en succes. 

Persoonlijk

Doormiddel van persoonlijke coaching in jouw vertrouwde omgeving, pakken we overgewicht aan met als resultaat weer lekker in je vel.

Resultaat

In 100 dagen richting een gezonder gewicht. Dit doen we aan de hand van onze BAAS-werkwijze. Boeken we geen resultaat, dan krijg je gewoon je geld terug.

Wat kun je verwachten?

Word baas over jouw gewicht en gezondheid

Je bent net 30 geworden. Je merkt dat je broek wat strakker begint te zitten. En je trui valt niet meer zo lekker. En als klap op de vuurpijl geeft ook de weegschaal alweer een hoger getal aan.

Herkenbaar?

Maar let op: Overgewicht is niet ‘normaal’. En vaak een gevolg van ongezonde gewoontes en gedragingen die niet goed aansluiten op de handleiding van jouw lichaam (evolutionaire mismatch). En wist je dat overgewicht aan de basis staat van tal van leefstijlaandoeningen zoals hart- en vaatziekten, hoge bloeddruk, rug- en gewrichtsklachten, suikerziekte (diabetes type II) en verschillende vormen van kanker.

Reden genoeg dus om jouw overgewicht aan te pakken. Het is daarom goed dat je op het punt staat actie te ondernemen. Laat mij je helpen en wordt weer eigen baas over jouw gewicht.

BAAS-werkwijze: Bewust zijn, Anders eten, Actief leven en Stress verminderen.

BAAS werkwijze

“De kracht van verandering zit in herhaling”

Afvallen is leefstijlverandering en gaat met vallen en opstaan. Goede begeleiding en regelmatige terugkoppeling is daarom van essentieel belang om jouw uiteindelijk doel te behalen. Doormiddel van een uitgebreide intake en bodyscan brengen we samen jouw situatie in kaart. We gaan vervolgens op zoek naar nieuwe gewoontes en gedragingen die in overeenstemming zijn met jouw handleiding (biologisch ontwerp). Deze noteren we in jouw persoonlijke gezondheidspaspoort. Ik werk hierbij aan de hand van mijn eigen BAAS-werkwijze: Bewust zijn, Anders eten, Actiever leven en Stress verminderen. Iedere week staat een andere pijler centraal.

Met praktische tips en handvatten iedere sessie pakken we jouw overgewicht aan.
Start vandaag en wordt weer baas over jouw gewicht.

Leefstijlverandering draait om bewust zijn. Wil jij dus richting een gezonder leven en werken aan jouw leefstijl dan is bewust zijn de basis.

Tijdens het consult anders eten kijken we samen naar jouw voeding en voedingsroutines.  Op basis hiervan maken we kleine aanpassingen in jouw voedingspatroon die makkelijk in te passen zijn in jouw dagelijkse leven.

Tijdens het consult actiever leven brengen we jouw beweeggedrag in kaart en bespreken we de do’s en don’ts ervan. We gaan op zoek naar meer beweegtijd en proberen dit in jouw dagelijkse leven te integreren.

Tijdens het consult slaap nemen we jouw slaap en slaaproutines onder de loep. Ik leg je uit wat de effecten van te weinig slaap op jouw gezondheid zijn en welke simpele aanpassingen je kan doen gedurende de dag om jouw slaapduur en slaapkwaliteit te verbeteren.

BAAS programma

Word Baas over jouw gewicht en gezondheid

Week 1

Week 5

Week 10

Week 15

Wat is jouw investering?

Het BAAS-programma

Nu voor € 599,-

(exclusief BTW)

Baas over jouw gewicht en gezondheid

Weer lekker in je vel met een gezonder gewicht in 100 dagen

Volg mij op Social Media

Wat anderen zeggen?

Geen Traject, maar wel begeleiding?

Wil je jouw gewicht en gezondheid een boost geven, maar is het BAAS-programma (nu nog) een brug te ver. Start dan met een los BAAS-consult

Tijdens dit consult behandelen we één van de BAAS-pijlers waar jij graag mee aan de slag wilt. Samen brengen we jouw situatie en wensen in kaart en gaan op zoek naar de oorzaak van jouw probleem. Inzicht in de oorzaak geeft jouw de sleutel tot verandering. Met een aantal praktische tips en adviezen die je krijgt kun je vervolgens zelfstandig aan de slag.

Mocht je naar aanleiding van dit consult meer begeleiding wensen dan is het natuurlijk mogelijk verder te gaan met het BAAS-programma.