Bodyscan

Laat jouw lichaam spreken

Feiten, inzichten en persoonlijk advies op maat.

Feiten

Door middel van een uitgebreide bodyscan brengen we samen jouw lichaamssamenstelling in kaart.

Persoonlijk

Ik kom bij je thuis en geef jou vrijblijvend advies op maat aan de hand van de uitgevoerde bodyscan.

"Laat jouw lichaam spreken"

Om jou een goed leefstijladvies te kunnen geven en goed te kunnen begeleiden, is het bepalen van jouw beginsituatie erg belangrijk. Deze beginsituatie wordt bepaald doormiddel van een bodyscan. De bodyscan bestaat uit een aantal metingen die wat zeggen over jouw lichaamssamenstelling.

Zo meten we jouw lengte, gewicht, lichaamsvet, visceraal vet, spiermassa, taille- en heupomtrek en berekenen we hieruit jouw taille-heupratio en BMI. Al deze waarden samen zeggen wat over jouw gezondheid en geven een beeld van jouw situatie. Daarnaast bepalen we tijdens de bodyscan of er sprake is van een (laaggradige) ontsteking in jouw lichaam. Dit doen we door middel van een vingerpriktest. We vangen een druppeltje bloed op op een testkaart en laten die vervolgens analyseren door het lab op de aanwezigheid van het ontstekingsstofje HS-CRP. De uitslag van de test krijg je vervolgens binnen 2 werkdagen thuis gestuurd (klik hier voor meer info).

We doen deze meting omdat een (laaggradige) ontsteking een van de oorzaken van overgewicht kan zijn. Bij deze (laaggradige) ontsteking is het immuunsysteem overactief wat kan leiden tot insulineresistentie, vetstapeling en overgewicht op termijn.

Op basis van de bodyscan krijg je van ons een kort en bondig adviesrapport.

Een e-book over gewicht

Een e-book over gewicht: Baas over jouw gewicht en gezondheid. Tips en achtergrondinfo om duurzaam af te vallen. Download gratis op richtinggezond.nl

Tips en achtergrondinfo om duurzaam af te vallen

Wat is jouw investering?

De bodyscan t.w.v € 79,95

Nu voor €20,-

(exclusief BTW)

BODYSCAN

Jouw lichaam liegt nooit: Feiten, inzichten en persoonlijk advies.

Volg mij op Social Media

Wat anderen zeggen?