Meteen naar de inhoud

Bodyscan

Feiten, inzichten en persoonlijk advies op maat.

Feiten

Door middel van een uitgebreide bodyscan brengen we samen jouw lichaamssamenstelling in kaart. Want meten is weten.

Persoonlijk

Op basis van de uitgevoerde bodyscan geven we je een vrijblijvend advies op maat. Dit doen we in een persoonlijk advies rapport.

"Laat jouw lichaam spreken"

Om jou een goed leefstijladvies te kunnen geven en goed te kunnen begeleiden, is het bepalen van jouw beginsituatie erg belangrijk. Deze beginsituatie wordt bepaald doormiddel van een bodyscan. De bodyscan bestaat uit een aantal metingen die wat zeggen over jouw lichaamssamenstelling.

Zo meten we jouw lengte, gewicht, lichaamsvet, visceraal vet, spiermassa, taille- en heupomtrek en berekenen we hieruit jouw taille-heupratio en BMI. Al deze waarden samen zeggen wat over jouw gezondheid en geven een beeld van jouw situatie. Daarnaast bepalen we tijdens de bodyscan of er sprake is van een laaggradige ontsteking in jouw lichaam. Dit doen we door middel van een vingerpriktest. We vangen een druppeltje bloed op in een testbuis en laten die vervolgens analyseren in het lab op de aanwezigheid van het ontstekingsstofje HS-CRP. De uitslag van de test krijg je vervolgens binnen 2 werkdagen thuis gestuurd. Klik hier voor meer info. 

We doen deze meting omdat een (laaggradige) ontsteking een van de oorzaken van overgewicht kan zijn. Bij deze (laaggradige) ontsteking is het immuunsysteem overactief wat kan leiden tot insulineresistentie, vetstapeling en overgewicht op termijn.

Op basis van de bodyscan krijg je van ons een kort en bondig adviesrapport.

Wat is jouw investering?

De bodyscan t.w.v € 79,95

Nu voor €20,-

(exclusief BTW)

BODYSCAN

Jouw lichaam liegt nooit: Feiten, inzichten en persoonlijk advies.

Volg mij op Social Media

Wat anderen zeggen?